środa, 20 sierpnia 2014

126.

Cynamonowe gofry owsiane z prażonym jabłkiem, orzechami pekan, miodem, świeżą bazylią i cynamonem



9 komentarzy:

  1. Gofry owsiane jeszcze przede mną, wyglądają wyśmienicie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wyglądają jak dzieło sztuki! Mogłabyś zacząć serwować dania w jakiejś dobrej restauracji, serio. Bardzo apetyczne i bardzo pod mój gust. Takie lubię najbardziej- nie do końca na słodko, z akcentem świeżych ziół czy przykładowo z rukolą, orzechami i miodem :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Rzadko kiedy robię gofry takie 'stricte'na słodko, zdecydowanie wolę na wytrawnie. A dodatki, które wymieniłaś to absolutnie moje ulubione zestawienie: rukola, orzechy włoskie oraz miód. A że uwielbiam sery pleśniowe z miodem... często również w towarzystwie camemberta lub rokpola :)

      Usuń
  3. jabłko, miód, cynamon - zapachniało jesienią! piękne gofry :)

    OdpowiedzUsuń
  4. cudowne gofry i podane fantastycznie z pekanami mm :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wooow! Zabieram szczękę z podłogi i kłaniam się nisko - istne niebo! Wyglądają prze apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Podane idealnie!
    W smaku na pewno obłędne :)

    OdpowiedzUsuń