Wyglądają jak dzieło sztuki! Mogłabyś zacząć serwować dania w jakiejś dobrej restauracji, serio. Bardzo apetyczne i bardzo pod mój gust. Takie lubię najbardziej- nie do końca na słodko, z akcentem świeżych ziół czy przykładowo z rukolą, orzechami i miodem :)
Rzadko kiedy robię gofry takie 'stricte'na słodko, zdecydowanie wolę na wytrawnie. A dodatki, które wymieniłaś to absolutnie moje ulubione zestawienie: rukola, orzechy włoskie oraz miód. A że uwielbiam sery pleśniowe z miodem... często również w towarzystwie camemberta lub rokpola :)
Gofry owsiane jeszcze przede mną, wyglądają wyśmienicie :)
OdpowiedzUsuńWyglądają jak dzieło sztuki! Mogłabyś zacząć serwować dania w jakiejś dobrej restauracji, serio. Bardzo apetyczne i bardzo pod mój gust. Takie lubię najbardziej- nie do końca na słodko, z akcentem świeżych ziół czy przykładowo z rukolą, orzechami i miodem :)
OdpowiedzUsuńRzadko kiedy robię gofry takie 'stricte'na słodko, zdecydowanie wolę na wytrawnie. A dodatki, które wymieniłaś to absolutnie moje ulubione zestawienie: rukola, orzechy włoskie oraz miód. A że uwielbiam sery pleśniowe z miodem... często również w towarzystwie camemberta lub rokpola :)
Usuńjabłko, miód, cynamon - zapachniało jesienią! piękne gofry :)
OdpowiedzUsuńcudowne gofry i podane fantastycznie z pekanami mm :)
OdpowiedzUsuńJak pięknie podane *.*
OdpowiedzUsuńWooow! Zabieram szczękę z podłogi i kłaniam się nisko - istne niebo! Wyglądają prze apetycznie :)
OdpowiedzUsuńPodane idealnie!
OdpowiedzUsuńW smaku na pewno obłędne :)
świetne!!
OdpowiedzUsuń