Kokosowo-bananowe serniczki z patelni z mąki kokosowej i razowej kaszy manny z wanilią podane z sosem porzeczkowym i porzeczkami |
Zdecydowanie jedne z lepszych w mojej serniczkowej karierze, zarówno smakowo jak i w samej strukturze. Najważniejsze- zero stresów i problemów z przewracaniem na patelni. Zawsze robię je z razowej manny, dzisiaj po raz pierwszy również z mąki kokosowej. Wyszły pulchne, doskonałe w środku, a na zewnątrz delikatnie rumiane.
Kokos i porzeczki to świetne połączenie!
OdpowiedzUsuńChoć chyba musiało być kwwwwwaśno! :D
Kusząco wygladaja :D
OdpowiedzUsuńPorzeczki zawsze omijam, ale zjadłabym te serniczki :)
OdpowiedzUsuńuwielbiam kiedy serniczki tak ładnie wychodzą. cieszą zarówno oczy jak i brzuszek (:
OdpowiedzUsuńsos porzeczkowy bardzo intrygujący! szkoda, że moje krzaki z tymi owocami już od dawna puste :(
OdpowiedzUsuńach, serniczki, czas przypomnieć sobie ich smak :)
OdpowiedzUsuńMuszę dorwać mąkę kokosową, bo nigdzie nie mogę jej znaleźć a placuszki-idealne :)
OdpowiedzUsuń