piątek, 8 sierpnia 2014

114.

Bananowo- waniliowe placki owsiane z porzeczkami i masłem z nerkowców 

*płatki owsiane, mąka kokosowa, mielona wanilia


Porzeczki w akompaniamencie masła orzechowego i banana to jedno z moich ulubionych letnich połączeń, a już w szczególności z najlepszym masłem z nerkowców.


9 komentarzy:

  1. U mnie dziś też placki owsiane , tyle że w wersji vegan ;)
    Ale twoje to czysta poezja , koniecznie muszę ponownie zakupić masełko z nerkowców, bo jego smak jest nieziemski a ty często nim kusisz ;D

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja już mam do końca oskubane krzaczki porzeczek :(
    Placki wyglądają cudownie! A to połączenie- uwielbiam!

    OdpowiedzUsuń
  3. kurczę, a ja coś masła orzechowego "przełknąć" nie mogę :/ ale bez niego placki też prezentują się przepysznie!

    OdpowiedzUsuń
  4. Masło z moich ulubionych orzechów! Zazdroszczę bardzo :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Jaka piękna wieża placków! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. bardzo apetyczne placuszki :) ach, uwielbiam porzeczki!

    OdpowiedzUsuń
  7. napisałam maila do ciebie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Przeoczyłam, bardzo dawno nie wchodziłam na tamtego maila. :) Napewno odpiszę w weekend :)

      Usuń
  8. Masło z nerkowców? Jadłabym łyżkami :D
    Pięknie podane, artystycznie tak.

    OdpowiedzUsuń