Dyniowo- migdałowe muffiny orkiszowe z cynamonem i figami nadziane cynamonowym kremem z puree z pieczonej dyni, masła migdałowego i miodu/ ricottą i figami
*zmielone płatki orkiszowe, mąka migdałowa, tarte migdały
Kolejne pyszne muffiny. Hokkaido zakorzeniła się u mnie na dobre, także zapowiadam kolejne dni również pod znakiem dyni.
No dobra, raczej tygodnie. Dopóki sezon trwa! :)
Widzę, że z dyni korzystasz jak należy! :)
OdpowiedzUsuńMuffiny fantastyczne! *.*
OdpowiedzUsuńdyniowe wariacje, to lubię :)
OdpowiedzUsuńWow, super się prezentuja :D
OdpowiedzUsuńMam nowe marzenie: spróbować Twoich muffinek! <3
OdpowiedzUsuńmuffiny <333
OdpowiedzUsuńCynamonowy krem z puree z pieczonej dynii?! Nie masz litosci!
OdpowiedzUsuń