sobota, 19 lipca 2014

95. Jagody z masłem z nerkowców


Krem jaglany jagody-nektarynka-daktyle-masło z nerkowców z ricottą i wanilią;
z jagodami, borówkami i prażonymi nerkowcami 





Jagody rozpieszczają moje podniebienie, a borówki stały się ich nieodłącznym akompaniamentem. Gdybym miała stworzyć subiektywny ranking kremów ostatnich dni... ten by wskoczył na bardzo wysoką pozycję, o ile nie na pierwsze miejsce. Genialne połączenie.

Próbuję nadążyć za pędzącym czasem, wciąż mi go brakuje.
Nierzeczywiste stało się codziennością. Kiedyś sfera marzeń, teraz jestem wysoko ponad nią.

3 komentarze:

  1. Jak ja uwielbiam Twoje kremy i żałuję, że zepsuł mi się blender. Śliczne.

    OdpowiedzUsuń
  2. JEZU TEN KOLOR!
    Kurde wygląda to wspaniale :)

    OdpowiedzUsuń