Mix płatków (owsiane, orkiszowe, gryczane) i truskawki z domowym, zimnym mlekiem waniliowym i miodem rzepakowym |
A na najbliższe tygodnie nie widać końca. Pomroziłam ich już tak dużo, że nic innego nie jest w stanie zmieścić się w zamrażalce.
Są tak słodkie, tak prawdziwe, że celebruję je w najprostszy możliwy sposób.
Zalewam domowym, zimnym mlekiem waniliowym i podaję ze świeżym miodem rzepakowym z zaprzyjaźnionej pasieki. Bez kombinowania, bez przesadyzmu, one tego nie lubią!
Zazdroszczę truskawek :)
OdpowiedzUsuńfakt, w tym przypadku więcej nie potrzeba :)
OdpowiedzUsuńDziałkowe truskawki budzą we mnie zazdrość! Przepyszne muszą być... :)
OdpowiedzUsuńNo proszę inni kończą sezon a ty rozpoczynasz :D bardzo dobrze :) Ja też nie mam zamiaru tak szybko żegnać się z truskawkami :) Podane w wspaniały sposób :) Prostota wygrywa ! :)
OdpowiedzUsuń