My healthy breakfasts and life with passion
piątek, 11 lipca 2014
87.
Porzeczkowo- jagodowy krem jaglany z ricottą i kardamonem, morwą białą i płatkami kokosa
* z dodatkiem mąki kokosowej
3 komentarze:
Ilona
11 lipca 2014 10:32
No i kolejny pyszny krem :)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Unknown
11 lipca 2014 10:53
Ale kolor!
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Pam.
11 lipca 2014 12:38
Kolor powalający :)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
No i kolejny pyszny krem :)
OdpowiedzUsuńAle kolor!
OdpowiedzUsuńKolor powalający :)
OdpowiedzUsuń