poniedziałek, 7 lipca 2014

83.

Bananowo- waniliowa kasza jaglana na domowym mleku migdałowym ze świeżymi daktylami 
podana z truskawkami, jogurtem naturalnym i prażonymi płatkami migdałowymi 

* gotowana z mieloną wanilią, ziarenkami z laski wanilii i samą laską





8 komentarzy:

  1. gdzie zdobyłaś świeże daktyle? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Frische Datteln firmy PAMIR, zamawiam zawsze na allegro. :)

      Usuń
  2. Omniam mniam ♥ Świeże daktyle ? >.< skąd ?

    OdpowiedzUsuń
  3. Wszystko wygląda tak delikatnie, a ze składników można wywnioskować, że było po prostu pyszne :D
    Zazdroszczę daktyli! Świeże muszą być wprost obłędne :)

    OdpowiedzUsuń
  4. mniami! :) śliczny wygląd bloga, nie wiesz może kto potrafi robić fajne szablony? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję! Oprawa graficzna bloga to tylko i wyłącznie efekt mojego kilkuminutowego kombinowania w ustawieniach podstawowych...:)

      Usuń
  5. Jak pysznie! Narobiłaś mi smaka na kaszę jaglaną :)

    OdpowiedzUsuń