piątek, 25 kwietnia 2014

35.

Kokosowo- gryczany krem banan- kakao z ziarnem kakaowca podany z wiśniami i domowym masłem z orzechów laskowych 

* z mąki kokosowej i zmielonej kaszy gryczanej niepalonej 


Domowej produkcji nutella (swoją drogą sklepowej nutelli nie jadłam już parę ładnych lat). 
Z wiśniami. Z kokosową nutą.
Obłęd. 

7 komentarzy:

  1. Jakie to musiało być dobre!

    OdpowiedzUsuń
  2. Taka nutellę to bym chciała mieć! Po tej prawdziwej bolą mnie zęby :(

    OdpowiedzUsuń
  3. Nie rozumiem jak można nie jeść nutelli tak długo. Uwielbiam. Ciekawe czy domowa wersja również by mi zasmakowała :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Odpowiedź bardzo prosta. Nie lubię, nie jem. ;)

      Usuń
  4. Jaaaaaki mocno czekoladowy *.*

    OdpowiedzUsuń
  5. masło z laskowych właśnie mi się marzy!
    a wiśnie dla mnie zawsze w cenie ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. ja też nie, nie przepadam za nutellą -za to takie masło z laskowych - jak najbardziej bym zjadła, ale na razie boję się męczyć mój blender - na pewno kiedyś spróbuję :)

    OdpowiedzUsuń