Kokosowo- gryczany krem banan- kakao z ziarnem kakaowca podany z wiśniami i domowym masłem z orzechów laskowych |
* z mąki kokosowej i zmielonej kaszy gryczanej niepalonej
Domowej produkcji nutella (swoją drogą sklepowej nutelli nie jadłam już parę ładnych lat).
Z wiśniami. Z kokosową nutą.
Obłęd.
Jakie to musiało być dobre!
OdpowiedzUsuńTaka nutellę to bym chciała mieć! Po tej prawdziwej bolą mnie zęby :(
OdpowiedzUsuńNie rozumiem jak można nie jeść nutelli tak długo. Uwielbiam. Ciekawe czy domowa wersja również by mi zasmakowała :)
OdpowiedzUsuńOdpowiedź bardzo prosta. Nie lubię, nie jem. ;)
UsuńJaaaaaki mocno czekoladowy *.*
OdpowiedzUsuńmasło z laskowych właśnie mi się marzy!
OdpowiedzUsuńa wiśnie dla mnie zawsze w cenie ;)
ja też nie, nie przepadam za nutellą -za to takie masło z laskowych - jak najbardziej bym zjadła, ale na razie boję się męczyć mój blender - na pewno kiedyś spróbuję :)
OdpowiedzUsuń