piątek, 3 października 2014

163. Sezamowe knedle ze śliwkami

Gryczano- sezamowe* knedle twarogowe ze śliwkami w panierce z prażonego sezamu podane z miodem gryczanym

* zmielona kasza gryczana niepalona + mąka sezamowa 


Najlepsze knedle jakie jadłam.
Panierka: Gotowe knedle po odparowaniu obtoczyłam w prażonym sezamie.

14 komentarzy:

  1. aż zrobiłam się znowu głodna :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie wniosę nic nowego: idealne po prostu!

    OdpowiedzUsuń
  3. Ostatnio jadłam knedle robione przez moją mamę, tyle że klasyczne - pychota. A i te wyglądają na prawdę smacznie. :)

    nasniadanie.blog.pl

    OdpowiedzUsuń
  4. Dziękuje za inspirację! :)
    Pięknie podane, jak w restauracji *.*

    OdpowiedzUsuń
  5. Uwielbiam tutaj do Ciebie zaglądać, zawsze jest tak pysznie i zrobione z super składników :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Po prostu... doskonałe. Jak każde z Twoich śniadań zresztą.

    OdpowiedzUsuń
  7. Po prostu... doskonałe. Jak każde z Twoich śniadań zresztą.

    OdpowiedzUsuń
  8. zrób mi takie knedle, proszę! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. dawno nie jadłam i dałaś mi motywację do ponowienia tych smaków! teraz koniecznie w tej panierce :D

    OdpowiedzUsuń