piątek, 21 marca 2014

3. Zmodyfikowane awokado brownie

Czekoladowe ciastko z mąki kokosowej z kardamonem przełożone czekoladowym kremem z awokado i jagodami z ziarnem kakaowca 

11 komentarzy:

  1. Wygląda cudnie! A przepis? :)

    OdpowiedzUsuń
  2. po zdjęciu wnioskuję że było idealne :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale czarne! Mega czekoladowe, a do tego z mąki kokosowej i z jagodami i z ziarnem kakaowca. Lepsze być nie mogło! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Super! Dobrze, że nie zniknęłaś na długo:)

    OdpowiedzUsuń
  5. brownie z mąki kokosowej? idealnie! do tego to z awokado smakuje najlepiej :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Brownie jest pyszne ! A twoje takie czarne i pewnie bardzo smakowite :)

    OdpowiedzUsuń
  7. To jest najlepsze ciasto, jakie jadłam.. a z mąki kokosowej musi być genialne! :)

    OdpowiedzUsuń