środa, 5 listopada 2014

170.

Karobowo- daktylowa owsianka z bananem, gruszką, mieloną wanilią i solą himalajską podana ze świeżym daktylem, surowym ziarnem kakaowca i masłem z orzechów nerkowca 



A niebawem post o współpracy, którą nawiązałam z firmą oferująca najlepsze batony w galaktyce: ZmianyZmiany

9 komentarzy:

  1. musiała być pyszna w takim zestawieniu :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale gęsta, kocham takie konsystencje! :)
    Czekam na post o współpracy :*

    OdpowiedzUsuń
  3. Tak Ci zazdroszczę tej współpracy!
    Gratulacje :*

    OdpowiedzUsuń
  4. współpraca przepyszna! jadłam wszystkie batony i w każdym jestem zakochana, są świetne :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Czekam na więcej słów o tych batonach, po przeglądnięciu strony bardzo się zaciekawiłam :)
    gruszka w świetnym towarzystwie! (taak, nie na odwrót)

    OdpowiedzUsuń
  6. Smacznie i pysznie wygląda! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Szczerze nie mogę doczekać się recenzji! Pierwszy raz słyszę o tej firmie, ale po przejrzeniu batonów jestem zachwycona ich składem. Dobrze, że w końcu w Polsce pojawiła się taka inicjatywa. :)

    OdpowiedzUsuń