Karobowo- daktylowa owsianka z bananem, gruszką, mieloną wanilią i solą himalajską podana ze świeżym daktylem, surowym ziarnem kakaowca i masłem z orzechów nerkowca |
A niebawem post o współpracy, którą nawiązałam z firmą oferująca najlepsze batony w galaktyce: ZmianyZmiany!
Istna gra smaków :)
OdpowiedzUsuńmusiała być pyszna w takim zestawieniu :)
OdpowiedzUsuńAle gęsta, kocham takie konsystencje! :)
OdpowiedzUsuńCzekam na post o współpracy :*
Tak Ci zazdroszczę tej współpracy!
OdpowiedzUsuńGratulacje :*
współpraca przepyszna! jadłam wszystkie batony i w każdym jestem zakochana, są świetne :)
OdpowiedzUsuńCzekam na więcej słów o tych batonach, po przeglądnięciu strony bardzo się zaciekawiłam :)
OdpowiedzUsuńgruszka w świetnym towarzystwie! (taak, nie na odwrót)
Super smaki :D
OdpowiedzUsuńSmacznie i pysznie wygląda! :)
OdpowiedzUsuńSzczerze nie mogę doczekać się recenzji! Pierwszy raz słyszę o tej firmie, ale po przejrzeniu batonów jestem zachwycona ich składem. Dobrze, że w końcu w Polsce pojawiła się taka inicjatywa. :)
OdpowiedzUsuń