wtorek, 2 grudnia 2014

173.

Mandarynkowa kakaowo- karobowa owsianka ze świeżo utartym cynamonem, karamonem, gałką muszkatołową i chilli podana z surowym ziarnem kakaowca, jagodami goji, otartą skórką i masłem z orzechów nerkowca

Zapachniało świętami.


8 komentarzy:

  1. Pysznie zaczęty dzień! Mandarynki zawsze tworzą świąteczną atmosferę <3

    OdpowiedzUsuń
  2. ten dodatek chilii na pewno podbił kakaowy smak :)

    OdpowiedzUsuń
  3. u mnie ostatnio właśnie takie smaki goszczą :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Dawno Cię nie widziałam (a właściwie Twojego śniadania)! Pysznie. Czuję zapach Świąt! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Coraz bardziej czuć Święta :)

    OdpowiedzUsuń
  6. magiczna gra aromatów ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Oj, zdecydowanie musiało pachnieć świętami :)

    OdpowiedzUsuń